evet arkadaşlar gitara yeni başladım 1 hafta oldu 2.el fender stocaster alacaktım ama çoğu kişi o kadar iyi gitarla başlama yeni başlayanlar için ideal olan gitarlarla başla dediler neden acaba yorumlarınızı alabilirmiyim ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Elektro gitar öğrenirken niye hemen çok iyi gitardan başlmayın deniyor ?
Collapse
X
-
Arkadaşın dediğide doğru aynı zamanda çalmayı öğrenene kadar elindeki enstrümanı hırpalama payın var. İllaki öğrenme aşamasında sağını solunu kurcalayacaksın, kapakların, vidaların altında neler var merak edeceksin, o yüzden de ister istemez düzgün bakmayı, çalmayı öğrenene kadar gitarını hırpalayacaksın.
Yorum
-
Maddi olarak seni zorlamıyorsa en iyi gitarı almalısın. İyi enstrümanist olmak için iyi gitarla çalman gerek. Hırpalarsan da hırpala, sonuçta relic gitarlar en pahalı gitarlar olarak satılır (ünlü biri olmak kaydıyla) :P
Kesinlikle alabiliyorsan en üst model gitarı al, klavye, ağaç, manyetik vb. işçilik ile entonasyon problemin de olmaz, kulakların yanlış şeyler duymaya alışmaz.
Hayırlı olsun... Öyle iyi bir Fender alıp ta sonra satmaya kalkarsan da önce beni bul... :P
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum